BCL SPA természetes kozmetikumok

BCL SPA kozmetikumai megalkotásakor – szem előtt tartva a „létezés, törődés, szeretet” elvet – elengedhetetlen, hogy magas minőségű, gondosan összeválogatott organikus összetevőket használjanak fel. Összetevők kiválasztásakor, és felhasználásakor mindig figyelembe veszik az elmére, testre, lélekre gyakorolt pozitív hatásokat. BCL SPA termékek organikus összetevői Stellar igazolással rendelkeznek.  A BCL SPA természetes kozmetikumai egy harmonikusabb világot teremtenek, melyben mindenki érzi a „létezés, törődés, szeretet” elvének pozitív hatását. A bőrápolás nem csak egy feladat, hanem egy élmény, amelyet akár a szépségszalonban, akár otthon is meg tudsz már valósítani.

Holt-tengeri fürdő só

SPA varázslatos élménye egy kellemes illatos fürdővel is kezdődhet.  BCL SPA holt-tengeri fürdősók megtisztítják, és előkészítik a kezelendő bőr felületét a komplex hidratáló kezelésre. Természetes módon méregtelenítő hatásuk mellett, mélyen hidratálják is a bőrt. Ha nincsen lehetőség fürdővel kezdeni a SPA kezelést, akkor egy tálban oldj fel egy adag fürdősót, és egy törölköző segítségével készítsd elő a bőrt a kezelésre.

Bőrradír

Bőrradírozás a bőrápolás egyik fontos alaplépése. BCL SPA finom szemcséjű cukros alapú bőrradírjai gyengéden eltávolítják a bőr felső elhalt hámsejtjeit. Bőrradírozás után nem marad ragadós filmréteg a bőrön.  A bőrradírt tiszta bőrfelületen, finom körkörös mozdulatokkal használd. Bőrradírozás után hidratáld a bőrt a BCL SPA agyagos maszkjaival. Bőrradírokat az egész testen használhatod.

Masszázskrém

A BCL SPA masszázskrém könnyen bedolgozható, könnyen felszívódó, nem zsíros masszázskrém. Kezelés után a bőr felülete nem lesz ragacsos, zsíros tapintású. A gondosan összeválogatott organikus összetevőinek köszönhetően, a bőr hidratált, és puha tapintású lesz. Masszázskrém természetes illata pedig elhozza a SPA feledhetetlen élményét minden kezeléskor. Masszázskrémeket az egész testen használhatod.

Masszázsolaj

Nem zsíros, könnyen kezelhető szójaolaj bázisú masszázsolaj, megalkotásakor a Marokkói argánolajat vegyítették az értékes organikus összetevőkkel. Kellemesek illatuk egyszerre kényeztetik a testet, és a lelket. Masszázsolajakat egész testen használhatod, a masszázskrémekkel párosítva pedig egy igazi SPA hangulatot tudsz varázsolni szalonodba, vagy akár otthonodba.

Hidratáló maszk

BCL SPA agyagos hidratáló maszkok, olyan jó minőségű agyagot tartalmaznak, mint a bentonit és a kaolin. Hidratáló maszkok gyengéden megtisztítják a bőrödet a szennyeződésektől, méreganyagoktól, miközben mélyen hidratálnak és bársonyos érzést biztosítanak. Az ásványi anyagokban gazdag bentonit vulkáni hamuból áll, és természetes méregtelenítő hatással rendelkezik. Eközben a kaolin magába szívja a túlzott faggyút, és a szennyeződéseket, így tisztítja a bőrt.

Gel lotion

Revolúció a hidratálásban, 24 órán keresztül tartó hidratálás. A testápoló gél lotion feltölti, mélyen hidratálja, nyugtatja a bőrt, valamint bársonyos ragyogást kölcsönöz neki. Hamar felszívódik, nem nagy ragacsos, zsíros réteg maga után a bőrön.

Lábápolás

Könnyítsd meg a bőrkeményedést eltávolítását, és használj bőrkeményedés puhítót. Ideális partner az otthoni, és professzionális lábápolás során. Bőrkeményedés eltávolítás gyorsan, és egyszerűen.

Száraz bőr ápolás

BCL SPA legújabb mély hidratáló krémje, magas fokú hidratáló képességének, és organikus összetevőinek köszönhetően bőröd puha, és ápolt lesz. Használd rendszeresen egész testen, ott ahol nagyon száraz a bőröd.