BCL SPA története

A Bio Creative Labs alapítója Jason Freeman, harmadik generációs vállalkozó a szépségiparban. Jason felmenői alapították a Freeman Cosmetic Corporation-t, a világhírű szépségápolási márkát.Jason Freeman 2002-ben megalkotta a Bio Creative Labs márkanevet, ennek keretében, a professzionális, parabénmentes ManiSation és PediSation termékcsaládot, melyet manikűrös és pedikűrös szakemberek aromaterápiás kezelésekre használnak. 2005-re a márka kinőtte magát, és több mint 30 országban használták.

A BCL SPA 2011-ben létrehozott, egy komplett és professzionális termékcsalád, amely természetes összetevőinek köszönhetően eddig nem tapasztalt felfrissítő wellness-élményt nyújt. Mára a BCL SPA termékeket több mint 60 országban forgalmazzák. Az egészség a legfontosabb, ezért engedje meg, hogy a BCL SPA boldogságot, harmonikus és egészséges életet biztosítson Ön és vendégei számára!

Célkitűzései

A Bio Creative Labs-nál, célunk, hogy olyan kozmetikai termékeket hozzunk létre, melyek a „létezés, törődés, szeretet” hármas szabályrendszerét követik. Számunka a „létezés, törődés, szeretet” egy életstílus, egy mantra, de legfőképpen a harmónia állapota. Ezt a következőképpen határozzuk meg:

Létezés – a pillanatban. Élj a jelenben! Légy elkötelezett és éber! Egyszerűen csak létezz!

Törődés – magaddal és másokkal is! Mi mindannyian a nagy kirakós játék egy darabkája vagyunk. Először magaddal kell foglalkoznod, hogy utána segíthess a szeretteidnek, és környezetednek!

Szeretet – Minden percben hasson át a szeretet, ez töltsön be minden megnyilvánulásában!

BCL – (Létezés) Be – (Törődés) Care –  (Szeretet) Love

Alapítótól

A BCL-nél célunk, hogy tökéletes élményt nyújtsunk vásárlóink számára, mellyel életük tartalmassá és boldoggá válik. A boldogság fejben dől el. Egy döntés melyet jelen pillanatban hozunk meg: itt és most. Életem legnagyobb részében a kötelességemet végeztem abban a boldog tudatban, hogy egy nap elég lesz csak „léteznem”. Amit az utóbbi 43 évemben megtanultam az, az hogy az időnk véges.

Nem tudom, hogy hány percem, órám, napom, hetem, hónapom vagy évem van hátra, de a BCL-nél elkötelezetten hisszük, hogy életünk célja a fejlődés és ezért elvünk a „létezés, törődés, szeretet” rendszerén alapszik. Köszönjük, hogy megengedi, hogy életének részévé válhassunk!